Informationer

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring klubben. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Hvis der er et mindre antal medlemmer, der har en fælles interesse, kan de mødes i andre sammenhænge end klubmøder. Grupperne er selvstyrende og fastlægger selv deres møder.

Alt er frivillig arbejdskraft, så vi skal alle hjælpe med det praktiske.

Alle er velkomne til at komme med forslag til foredragsholdere eller udflugter. Du kender måske nogen, der har en god historie, eller et spændende sted vi kan besøge. Foredragsholdere får vin eller blomster.

Du sender en mail via formularen til højre på siden, så får du et medlemskort, du skal udfylde. Herefter sender vi dig en NemTilmeld opkrævning på kr. 150,-, som du skal betale, før du er medlem.

Der bliver opkrævet kontingent hvert år i januar, og er det ikke indbetalt inden 31. januar, går vi ud fra, at du ikke vil være med mere.

Der er dog pt. venteliste til klubben.

Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.
GDPR

Google reCaptcha: Invalid site key.